Cyber ​​Monday 2023

Доколку има практичен и неопходен производ за секој ден, тоа се правосмукалките. Неговиот концепт за чистење направи уште еден чекор напред. Поради оваа причина, можеме да најдеме бескрајни модели, меѓу кои ги истакнуваме роботите, бидејќи само со нивно вклучување ќе ја завршат целата работа што секогаш ни паѓа. Затоа, без разлика дали треба да ги обновите или да се лекувате, на Сајбер понеделник.

Уште еден од тие долгоочекувани денови во годината, а тоа е дека попустите се вистинските протагонисти на истиот. Иако со Црн петок Веќе ги доживеавме овие речиси неверојатни понуди, сега на ред е тој технолошки понеделник кој ќе ни овозможи да продолжиме да штедиме неколку добри евра. Не ја губете оваа шанса!

Зделки за правосмукалки за сајбер понеделник

пронаоѓач правосмукалки

Кога е Сајбер Понеделник 2023 година

Секогаш ќе биде понеделник по Денот на благодарноста и секако, ден на црниот петок. Така оваа година ќе падне на ден 27 ноември 2023 година. Иако не треба да се изгубиме бидејќи во многу случаи понудите кои ќе бидат крунисани со понеделник ќе продолжат и за време на викендот. Добро време да ги направите оние производи кои се уште се на залиха, да добиете непобедливи понуди.

Како работи Сајбер Понеделник во Амазон

Amazon е еден од големите портали кои не очекуваат да имаат понуди во големите денови. Бидејќи во текот на целата црн петок недела имаше големи попусти. Така ќе продолжи и за викенд и кога ќе пристигне Сајбер Понеделник.

Точно е дека сите тие денови ќе имаме опција да избереме а договор на денот или зделка. Ќе имаме список од нив, меѓу кои сигурно ќе се појават најактуелните правосмукалки. Ако е зделка, тогаш треба да го избереме оној што ни треба, да го додадеме во количката и да не размислуваме премногу за тоа бидејќи тие можат да летаат за неколку минути. Покрај тоа, секоја од овие понуди има ограничено време кое ќе биде наведено во производот.

Вака се објавува времето на наведената понуда. Иако како што велиме, има попусти цела недела, во текот на Сајбер Понеделник сепак ќе има многу подеднакво или поатрактивни опции за да се заштедите на нашите роботи или правосмукалки. Секогаш запомнете дека ако ја имате сметката Prime, пратката на сите ќе биде бесплатна, па можете да продолжите да штедите.

Сајбер понеделник во правосмукалки

сајбер понеделник правосмукалки

Правосмукалките се секогаш ѕвезден производ во овие денови на попусти. Во продавниците како Amazon можеме да најдеме правосмукалки без кеси со a попуст од повеќе од 50%. Значи, зборуваме за понуди кои не се секогаш лесно да се најдат. Во други со слични карактеристики може да се појават со попуст од 40 евра на нивната основна цена.

Затоа, во текот на денот на Сајбер Понеделник, овие видови попусти се одржуваат, па дури и може малку да се зголемат. Што значи дека веќе немаме дилеми околу набавката на правосмукалка. Но, ако мислите на робот, уште подобро. Бидејќи ваквите попусти ќе бидат поизразени. Во правосмукалка за роботи кои чинат повеќе од 300 евра, сега може да бидат ваши за нешто повеќе од 170 евра. Исто така во другите продавници обично одземаат ДДВ или додаваат одредени додатоци како додатоци кои никогаш не болат.

Кои правосмукалки можете да ги купите поевтино во Сајбер Понеделник?

  • Dyson: Основана е во 1993 година со проширување во повеќе од 60 земји. Но, неговото седиште отсекогаш било лоцирано во Обединетото Кралство. Правосмукалки и без кабел е еден од најбараните модели. Тоа ќе се земе предвид во однос на понудите, што веќе може да се види со околу 30 евра помалку на нивната цена.
  • Roomba: Направено од iRobot, ја виде светлината во 2002 година. Неколку години подоцна, продажбата изнесуваше повеќе од 10 милиони единици. Робот кој чисти без потреба од човечка сила. Знае да се сврти и да се одбрани. Доколку сакате еден од нив да биде ваш, овој Сајбер Понеделник ќе имате попусти кои надминуваат 100 евра со раст.
  • Метла: Овие типови правосмукалки со кабли се вертикални како што е обликот на основна метла и имаат добра батерија, што ќе го направи нашето чистење непрекинато со часови. Цените во овој случај се поевтини. Но, тоа не значи дека некои нејзини модели и брендови имаат и добри попусти околу 20 или 30 евра.
  • робот: Роботот правосмукалка е една од оние основи што ги има сензори и кои ќе ги најдете за ниски цени, во наједноставните модели. Но, вистина е дека во текот на Сајбер Понеделник, можеме да заштедиме повеќе од 180 евра на некои од најпознатите модели.
  • Xiaomi: Кинеска компанија која ни нуди различни електронски производи. Правосмукалките немаше да останат зад себе и со добар резултат. Можете да го изберете роботот или оние што се од типот на метла. Некои од нивните модели имаат попуст од повеќе од 50 евра, што ги прави уште еден производ што треба да се земе предвид.

Зошто се нарекува Сајбер Понеделник?

Продажбата е секогаш крај на секоја продавница што се почитува. Поради оваа причина се роди пред неколку години по големиот успех на црниот петок. Иако ова беше промовирано од вообичаените и физички продавници, Cyber ​​​​Monday беше наменет за технолошки набавки и оние направени преку Интернет. Така што сите типови на бизниси ќе имаат исти шанси за успех, пред доаѓањето на Божиќ.

Кога е подобро, во црн петок или сајбер понеделник?

сајбер понеделник правосмукалки

Вистината е дека тие се два од одличните денови во годината за купување. Точно е дека е многу поуспешен или баран на црниот петок. Од денеска е продолжен, не само на еден ден, туку на цела недела. Затоа, секогаш препорачуваме доколку навистина ни е потребен производ, да го купиме во текот на тој ден. Но, доколку сакате да уживате во уште повеќе попусти, тогаш најдобро е да почекате до понеделник. Особено ако на купувањето е фокусирано на интернет и тие се производи како правосмукалки.

Совети за купување правосмукалка во Сајбер Понеделник

Сега нема враќање назад. Вие сте во Сајбер Понеделник и ви треба купи правосмукалка. Па, најдобро е да следите неколку основни и брзи чекори.

  • Изберете го моделот што ви треба, без разлика дали се работи за метла или роботска правосмукалка, како и неговите главни карактеристики. Бидејќи има многу опции и немаме многу време за губење.
  • Вреди да се споредат различните брендови и да се проценат некои од коментарите од други купувачи.
  • Во рамките на големите попусти, можеме изберете робот или правосмукалка што не само што вшмукува, туку и брише или џогер, со добра автономија, што е програмабилно и со интелигентна навигација. Бидејќи сето ова ќе го најдеме по добри цени и не сакаме да го пропуштиме.
  • Доколку постои модел кој навистина ве убедува, има добра гаранција и добра цена, време е да го додадете во количката и да не размислувате двапати. Бидејќи тие 50% попусти нема да се повторат до година.